NEW BLOG, THIS WILL BE DELETED SOON!

Posted by: Eyfa Zalifa 0 doakan Eyfa Zalifa
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

ASSALAMUALAIKUM ! KINDLY FOLLOW MY NEW BLOG YEAH, EVERYTHING IS NEW THERE AFTER 4 YEARS OF NO BLOGGING AT ALL! THANK YOU SO MUCH I DO APPRECIATE!  THANK YOU SO MUCH AGAIN.
https://sheiszalifa.blogspot.my/

Are you still available?

Posted by: Eyfa Zalifa 1 doakan Eyfa Zalifa
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Assalamualaikum , it have been just too long before I dapat chance to jenguk this blog. Perhaps dah lama sangat alright ,Meanwhile memang busy sangat , I wonder jugak somehow couldnt give this blog masa dan tak tahu nak update pasal apa. Itu satu , secondly , I still keep blog-walking, ke sini sana , but still no idea whatta do , so ingat nak stop jea buat sementara waktu .

Memang thanks a lot buat yang melawat my blog. Really appreciate it.

Stress sampai aku pengsan...?

Posted by: Eyfa Zalifa 5 doakan Eyfa Zalifa
 
Well,ya i know that.You miss me.Ok fullstop.Haha.
Dah lama tak blogging kan.Actually rasanya dah bertahun-tahun.Blog nie pun dah bersawang.Meh kemas-kemas jap.Hehe.Sebenarnya,i really miss my blogging world..Rindu sesangat.Tapi sebenarnya,ada perkara yang lebih penting.Dan rasanya korang dah tahu.Im a student.And baru je berhempas-pulas menjawab exams.Memang stress.So time stress tu apa lagi?Of coz lah cari coklat.Huhu.
Actually,memang stress sangat-sangat.Orang lain sibuk nak enjoy holidays,aku kat sini plak tengah rasa takut+seram+stress sebab ada exam papers yang tak dapat lagi.Kiranya banyak lagi lah!

Hurm,im not making you bored,and i know that.:')

Apapun,time tengah tulis entry nie pun dah mula rasa lain macam dah.Entah camner result.OMG!

Dahlah..tak sanggup nak taip lagi.Kaki and tangan dah seram sejuk dah.Nak taip pun urat,sendi-sendi dah kejang dah..Haish..Entahlahhhh..Memang tak tahu nak cakap apa..

Apapun,now.Let stop this topic.Malas and dah seram dah.Rasanya muka pun dah pucat sekarang nie.Huhuhu.
Nak tulis lagi,but cuma...paham-paham jelah ye.So,lets meet some other time.Dan before that,bagi mereka yang sudi singgah ke blog untuk membaca entry nie atau godek papew jelah kan,thanks ye.Soo sorry sebab buat masa nie tak dapat nak balas kunjungan.InsyaAllah..Biar reda dulu perasaan aku.Huhu..Ok then..Till then,

Assalamualaikum...see u again si kacak dan si cantik:)And tak lupa juga lah kan..Tajuk entry tu,sebenarnya,takdelah pengsan pun.But don't worry.Tak lama lagi lepas bukak skolah confirm2 pengsan..Jatuh gedebuk kat lantai.Eh,but i tak gemuk.Ok, jatuh macam daun yang jatuh :)

Kalau suka,silakanlah click link di bawah nie ye....Thanks sayang...

#Imisshim

Lovestory313 1st Giveaway

Posted by: Eyfa Zalifa 5 doakan Eyfa Zalifa
 




syarat-syarat penyertaan :
1. buat 1 entri mengenai Giveaway ni. bertajuk Lovestory313 1st Giveaway
2. letak banner Giveaway di atas dalam entri anda, dan linkkan ke entri ni.
3. Follow blog syieda . dan kalau rajin LIKE fanpage syieda. 
4. tag kawan-kawan yang laen.
5. akhir sekali. letakkan link entri anda di ruangan komen Giveaway ni. link yang betul : http://lovestory313.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html. BUKANhttp://lovestory313.blogspot.com/

pemenang ditentukan melalui :
 cabutan manual


hadiah-hadiah menanti pemenang bertuah :
cabutan pertama : RM60.00
cabutan kedua : RM30.00
cabutan ketiga : RM10.00
(anda punyai dua pilihan sama ada untuk bank in ke dalam Maybank/CIMB anda ATAU top up untuk semue jenis talian)

saguhati : akan diupdate.. 


dateline :
1 April 2012



semua yang baca sekarang

MEGA GIVEAWAY BY INA , AISYAH AND BELLA

Posted by: Eyfa Zalifa 2 doakan Eyfa Zalifa
 

Okeyh,join Giveaway lagi..sajer-sajer je..Mana lah tahu ada nasib nak menang kan?huhu...





GA mula pada : 3.2.2012-4.3.12

Lyfaces-shawl Giveaway

Posted by: Eyfa Zalifa 1 doakan Eyfa Zalifa
 
Okey,sambil online blog,terjumpa satu title "Giveaway"..ingat dh tak nak join dah giveaway apa-apa lagi.Sedih+geram masih berbaki lah katakan..Tapi kali nie,giveaway yang aku nak join nie unik tau.Biasa orang join Giveaway yang dianjurkan oleh blog.tapi kalau yang nie,peserta kena ada blog dan penganjurnya favebook-er:)Nak tahu lebih lanjut,sila klik banner di bawah:




Hadiahnya?Voucer RM100:)TIDAK BOLEH DITUKAR DENGAN WANG RINGGIT ATAU BARANG LAIN. 


Alahh..tahulah korang dah terlopong :)hahaha!

 penyertaan SAH sehingga 12.02.20112 jam 00.00 malam.Lama lagi kan?


Geram+Sakit hati tahap maksima!*Awas*

Posted by: Eyfa Zalifa 0 doakan Eyfa Zalifa
 
Asyik-asyik Giveaway..Asyik-asyik Giveaway..Bukan kau menang apa2 pown..Hari tuh kan ada menang,but hadiah yang sepatutnya sampai last year,tak sampai2 sampai sekarang..Claps!

Bagus kan..Yelah..first anjur Giveaway.Tayang hadiah-hadiah yang best..Tarik perhatian.Then,jemput orang join.Dah join,umum pemenang.Yippee..kita terkinja-kinja bcoz?BECAUSE  menang.Then,the person says,hadiah akan sampai tak lama lagi.And bagitahu the date.Kita plak tunggu-tunggu.Tunggu...Tunggu..dan tunggu.Tunggu lagi lebih dari seminggu.And later sebulan.Cuba email.Orangnya sepi.Bagus.Tepukan for you.Have done a very good job.

Tak ingat ke yang janji kena ditunaikan..Kena laksanakan apa yang kita cakap ? Tak sedar ke hah?Nie yang bikin aku panas hari nie.Dah lebih dari 2 bulan aku tunggu.. Kau ingat aku bodoh ke nak tunggu je cam nie?Letih tahu tak?Macam mana kalau kau kat tempat aku?Geram tak?Of coz lah geram kan?Mana tak geramnya.Sakit hati+Geram+Menyampah.Fullstop.

Kalau aku menang 1/2 Giveaway tak apa lagi.Nie 3!Tiga-tiganya palsu je!Yang dia tahu,suruh follow blog.Then,apa lagi.Tak nak bagi apa yang dijanjikan.Tak baik tahu tak.Sakit hati nie.

Dahlah.I don't want to spoil my mood.I'm just fed up.Enough.I am not sure whether wanna join any Giveaway or not.Rasa macam ditipu tahu tak!Ok..calm down Zalifa..Tak nak lah tambah dosa kering sebab uolss yang mungkiri janji.Malas!Penat!

Hurm..datang-datang blogging balik je dah start ngan entry memarah.Tulah..ho asked you to make me angry.I am already sad about something.And remembeing this thing makes me become more tempered.Whatever it is,uolss that are reading my entry now*if there is anyone*,what should I do now?Give me suggestion plz..At least comment if no suggestion sekali pun..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei