''Contest bernilai RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com''

Posted by: Eyfa Zalifa 2 doakan Eyfa Zalifa




assalamualaikum..

hari nie online blog jap..blogwalking je lah..Pastu terjumpa satu blog nie...ADA CONTEST duwh..!!Nak join lah!!Nie first contest yang aku join sejak bergelar 'gadiz blogger'..



Blog nie milik seorang jejaka yang menggelar dirinya AF..tapi nama dia Abdul Farique..Tak tengok lah empunya badan tapi tengok blog dia menggambarkan dia..Cantik kan header kat atas tu?Kalau korang kata tak cantik pun,aku still kata cantik n sweet..Taklah menyakitkan mata memandang..n then blue colour plak tu..Colour favourite aku tu..cOmEl header..Selama nie blog lelaki yang aku tengok,blog nielah yang paling comel and kemas..


Dan mengenai apa yang patut AF transformasikan..rasanya tak perlu..blog dah kemas,sweet n comel..Cuma shoutbox tu kalau boleh letak tepi..Senang sikit bagi pengunjung comment..Labels pun letak sidelah..kalau kat bawah tu,pengunjung datang,baca terus blah..diorang tak sampai ke bawah pun..biasanya macam tulah..Sebab ada yang internet slow..so susah jugaklah..n then signature tu letak sebelah kanan tepi bawah post cute gak..Sorry ye AF,melebih plak kan..Sebenarnya saya dan cousin yang bagi comment-comment tu..Saya rasa blog AF dah KEMAS n COMEL..



So,kalau tak nak ikut suggestion saya pun tak apa...tu blog milik AF..hak tu cuma hak AF..saya cadang jea..


So,tunggu apa lagi kengkawan?Terjah blog AF...Just click url ber'highlight' kuning tu...mana mana je..yang bawah or atas!!!!Follow blog dia tau..Saya dah follow AF..Tak rugi follow..Cepat!!RM100 menanti anda!!

N then,nak tag Farah9bicarafarah),Hani and her blog dan ika zulaikha..

Apa apa pun entry nie ikhlas..bukan nak menunjuk-nunjuk or cari kesalahan blog AF..N bukan nak hina blog AF..its my opinion n not everyone's opinion is same right?

So,that's all!!I'm done..Meet you again..

P/S:Jangan marah ye AF..sorry,abang AF..tak baik plak panggil AF..Tu cuma kat entry tadi panggil camtu:)

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei