Announcement to all bloggers

Posted by: Eyfa Zalifa



 How are you all?Just wanted to announce something..Aku baru buat banner untuk blog..bapak buruk!!Takpelah..Asalkan ada..Nanti kalau aku ada photoshop ke photoscape ke apa ke,Nanti aku buat best punya! Cehhh!!  *What the...*
Banner tu ada kat bawah sekali(bottom my blog)

Okeyh,new topic,Sesiapa yang ada banner,korang bagitahu aku ek..tak kisahlah cantik ke burokss..Aku nak pasang kat blog aku..*nak promote blog korang*Baik tak aku?Hehehe..Nanti anytime aku free,aku visit blog korang..Yang ada banner tu,korang tinggalkan komen kat entry nie..I would go to your blog and copy the banner..Tapi bila dah ada sekurang-kurangnya 5 banner..Aku akan buat scroll box:)
Kurang dari lima,...no no no..hehe:P

Bila dah cukup lima banner,aku letak kat blog..Lebih lagi bagus!!Ok lah..Rasanya tu jelah..*Curi-curi tangkap gambar korang:P*

0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei