Kenapa?Why??????!!!

Posted by: Eyfa Zalifa



You know what bloggers..ops,maybe here are visitors too who are un-bloggers..Eh,ada ke istilah'unbloggers'?Aku main cakap je..Alah,korang faham-2 jelah..Mesti bosan kan baca karut marut nie?*i know,the answer is yes,right?*Correct me if I am wrong..Cehh,tajuk entry bukan main lagi!!

Aku tengah blogwalking..Alah,cerita nie dah basi,3/4 hari lalu..Aku blog walking..Then aku jumpa satu blog akak nie,..Aku pun bacalah entry dia.."BEN ASHAARI GEGAR LAGI"

Aku peliklah..Apasal Ben Ashaari gegar nie?Rumah dia runtuh ke apa ke?Rupa-rupanya,itu segmen abg ben..Dia buat segmen..Ada banyak-2 link blog kat situ..Aku pun bukalah satu persatu blog diorang..Ada lebih kurang 1000 blog..*Fuyooo!!!*Aku pun visit blog diorang.Tinggalkan link kat master link,shoutmix and ada yang aku komen..Pastu aku click 'follow'..Aku buat nie sebab nak tambahkan followers blog and nak kenalan baru..Yelah kan,follow blog sebab aku interest kat blog tu.

Aku pikir orang tu maybe akan follow aku balik.Rupanya dia tak datang visit blog aku langsung!!Sedihh tau..Korang pun followlah balik..Aku follow blog korang ikhlas tau..Sedih:)..Ada yang baik hati..Diorang follow lah aku balik..Ada yang komen....Love uolss..Kaw nie Zalifa..Kan aku jadi cam nie kena belasah dengan korang :P 

Hehehe..Menyampah nampak?Aku sajer je nak gempakkan entry..heheh.. lah..Frankly speaking,korang tak follow pun tak apa..Tapi aku amalkan prinsip 'TANPA PEMBACA BLOG,BLOG KITA UMPAMA POHON TAK BERBUAH'..So..rajin-rajinlah visit..Followlah dengan ikhlas..Aku tak memaksa lah sayang..*geli plak korang aku panggil sayang kan?*

Korang follow,lagi aku suka..Kadang-kadang aku jeles gak denagn Yuyu Zulaikha..I feel so jealous that she can get 6000 and more followers in just the period of 4 months !!!

Wow!!She is just amazing.Macam aku nie,blog simple,aku kadang-kadang rasa buruk juga,followers sikit,pembaca setia aku rasa setakat nie takde kowt..Ke ada?Hehehe..apa lah yang ada kat blog aku nie sehingga orang nak setia kan?*apalah kau nie zalifa*

I know uols are feeling very-very bored right now..Ada yang menyampah..Korang sokong tak apa yang aku cakap tu?Kalau sokong,tinggalkan komen,kalau tak,tinggalkan comment jugaklah..hehehe:P

Last but not least,Sorry ye bloggers..Aku tahu aku melebih hari nie..But,i made this blog just to tell uolss what i feel..Not to show up!I think uolss are my friends,no..correction..you all are my friends!!Bersyukur juga aku sekurang-kurangnya ada followers..kan?..

 PEACE BUT NOT WAR FRIENDS

1 doakan Eyfa Zalifa:

[sutera kasih] on 27/4/11 12:36 AM said...

jgnlah sedih yeaa..insyaAllah nnti mesti ramai follow blog awk :) btw, thanks yeaa visit my blog & sudi follow :)

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei