Let's Change To Google

Posted by: Eyfa Zalifa


hye. today nak update kejap. haha tak mengantu lagi..hehe okay. now ada sumber-sumber mengatakan bahawa GOOGLE ingin menghapuskan blog-blog yang tidak mendaftar menggunakan account GOOGLE. so bila saya dah tahu dari banyak sumber saya pun ragu-ragu. maka saya pun buatlah account gmail and then terus tukar jadikan admin untuk blog saya.

korang dah tukar? saya tidak pasti sama ada perkara ini benar ataupun tidak. perkara ini akan dijalankan pada 25 Jun 2011 nanti, jadi yang tidak beralih ke GOOGLE account selepas tarikh tersebut akan di delete atau di BUANG. :)

saya harap dengan entry ini saya dapat membantu anda daripada blog korang kena delete. harap membantu korang semua. hehe sharing is caring. mari cepat-cepat bertukar ke GOOGLE account. GOOGLE search pun dah banyak tunjuk cara-cara nak tukar ke gmail ni.

okay. semoga berjaya. bye. :)  dah buat apa salahnya comment kan :) hehe
sumber - http://lukmanblogger.blogspot.com/

0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei