My Blog's New Life

Posted by: Eyfa Zalifa


  
Selamat malam..ops,pagi.Sekarang kan dah pukul 12.10a.m.Takpelah..Just entry nie pendek je..
Korang ada perasan tak blog aku?Dah banyak jugak benda aku add kan?Ada feedjit,shoutmix,date,calendar,blog list,arkib blog dalam scroll box,heartbeat,iklan advertlets,iklan malaysian per click,tukar background blog,blog header tukar font,master link,fb button,and banyak lagilah..Kira rajin jugak:P*bangga eh kaw*eh,mana ada..main2 je..

Yang formspring tu,korang rajin2lah tanya apa2..open!!

Facebook pulak,add lah aku..aku ada buat group baru..'KAMI BLOGGERS SMART'..*cehh,title!!*Korang boleh join..Untuk maklumat lanjut,buka je facebook aku:)

Master link plak,korang plz tinggalkan link..nanti senang aku nak datang terjah blog korang ye:)

Heart-beat rajin2 click ye.Begitu juga dengan yang lain:))

Apa-apa pun,thanks for everything uolss..Love uoll!!

 FINDING MORE STUFF FOR BLOG*nanti blog berat lah Zalifa*I can manage it:P*cehhhh*


P/S:And hoping for a comment on my blog




2 doakan Eyfa Zalifa:

Ika zulaikha on 26/4/11 12:54 AM said...

perasan lah, dah time tu I ade kat sebelah u.. huhuh.. Good Effort btw ^^

Ija Zambry on 26/4/11 5:11 PM said...

haluu dear. membalas singgah dari blog akak!
akak suke kapkek!

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei