Award for Miss Mira for being 100th Follower:)

Posted by: Eyfa Zalifa
Yeay!Akhirnya I dapat jugak 100 followers!!




Photobucket

Copy paste code html di atas dalam sidebar or entry sis..
Award ni khas buat:Mira Zali 

Thanks kak Mira for being my 100th Followers!!
Love you..Can I start to review your blog?Okey,thanks*tak tahu lagi sis bagi izin ke tak*hehehe:)

Sis,kan saya ada janji jika follower blog saya ke 100 tu,saya akan review blog dia kan?Okey,apa yang sis perlu ubah suai ialah:

1.Sis,header sis tu ke sebelah kiri..So,sis centerkan header tu.Sis tak perlu usah-susah cari tuto..Saya dah carikan dah..Sis pergi kat sini:Ekinn Zhareef

Okey,second thing,sis besarkan width blog post tu.Hal ini kerana kalau entry sis panjang,biasanya orang tu akan malas baca entry kita sebab dia rasa panjang sangat.Padahal baru 2 perenggan jea..

Third thing and last,sis kan ada letak cursor colour merah tu kan?Tapi bila pergi bawah sekali(post footer),kita boleh nampak banner cursors4u yang mencacatkan pandangan kan..So,sis boleh buang banner tu,untuk tuto buang cursor tu,sis cari tuto dia kat google..

Tapi blog akak ok..cepat loading..Sis,sis rasa blog saya lambat sangat ke loading?ngee~

Saya rasa tu aje..Tapi jangan marah ye sis.Saya bagi suggestion je..Sorry ek..
Kalau sis nak cantikkan blog,sis boleh tukar perkataan newer post,older post and home tu kepada icon yang orang boleh faham..Sis boleh cari banyak tuto kat .Kalau sis ada photosshop,sis boleh design sendiri..Tapi entry blog sis pun semua nice..,,
Nie review blog je sis..



2 doakan Eyfa Zalifa:

Mira Zali on 26/5/11 10:03 PM said...

thanks a lot 4 d komen ! i like it.. hehehe.. sebarang kritikan sebenarnya membina.. reallu appreciate it.. ^_^
like to know better..

aizamia3 on 27/5/11 9:50 AM said...

tahniah.. ;)

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei