I love zaman dulu-2..Guna gula-2

Posted by: Eyfa Zalifa




 Tahu tak macam mana orang dulu-dulu lafazkan 'I LOVE YOU'?
 Guna gula-gula..hahaha!!Apa kejadah kaw nie Zalifa?Tetiba..

Eh betul lah..Orang dulu-dulu tak cakap I  U macam anak dara zaman sekarang..Menggatal nak ngorat anak teruna orang yang tak tahu lagi safe ke tak!!..Contohnyer dia ingat jantan tu baik,caring,loving,sharing n apa lagilah!!Last-last dapat tahu ada HIV..hurm..*amboi,sedapnya mulut berkata*


Kalau sekarang sms ke,bagi kad ucapan ke bagi gift ke flower ke..?Kalau zaman dulu-2? Surat?Ikat kat kaki merpati soh hantar?hehehe..Kenapa tak bagi CADBURY,FERRERO ke apa ke..


Okey,korang plak jangan nak blah dulu..Jangan plak pergi bagi gula-gula biasa kat awex korang..Hahahaa!!

Orang zaman dulu-dulu guna gula gula Hacks..What the hell!Guna gula-gula Hacks?Belilah yang mahal sikit..Duit dah kong ke?Hahaha!!Takdelah..nak tahu?scroll ke bawah..Pernah tengok gula-gula Hacks tak??Inilah dia..:)



Nak tau kenapa HACKS dipilih instead of gula2 laen? Try figure out tengok apa yang HACKS maksudkan...hehehe


Cakk!!Nampak tak formula dia?
''HANYA AKU CINTA KAU SEORANG"


Wuuu!!Romantik kan? Ada la cara lipat bungkusan gula2 tu bagi menarik, . Jadi time dulu2, memang muka para gadis akan blushing la kalo lelaki yang dia suka kasi HACKS kat dia....Kalau sekarang pun buat macam tue kompom yang lelaki tu kena gelak guling2...Apa barang bagi gula2, sengkek ke ape mamat ni!

P/S: Pompuan skang suka lelaki yang loaded je...Jadi tektik HACKS ni dah tak efisien dah sekarang
Alhamdulillah..:P
 My bed is waiting~ngee


Credit:Thanks

1 doakan Eyfa Zalifa:

ASaDa RyutaRo on 19/5/11 4:31 PM said...

xde plak guna gula2 kiss me.. takpun coklat kisses. hehehe :P

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei