"Iluvblog blogwalking community"

Posted by: Eyfa Zalifa


Saya nak join Blogger Tercinta Official Group boleh?

Tahu tak kenapa?Sebab saya suka blogwalking and click button favourite saya iatu Follow..Biasanya saya akan blogwalking melalui segmen abg Ben atau melalui communit ini..Baru 2 hari lalu terjumpa community ini bila tengah Google..Bestlah group nie..Korang nak join?Boleh ajer..
Bagaimana cara blogwalking dengan mudah dan pantas di iluvblog blogwalking community?Senang je..Jom tengok caranya:

  • Pergi ke www.bw.iluvblog.com
  • Di Home page,anda akan dapati terdapat 7 group seperti Blogger Tercinta Official,Sahabat Blogger,Blogger Pantai Timur dan sebagainya
  • Click salah satu group
  • Anda akan dapati terdapat 500 link blog di setiap group tersebut
  • LEFT CLICK pada link blog tersebut ( right click akan menyebabkan open in new tab )
  • Satu pop-up window akan keluar dan blog tersebut akan loading di pop-up window tersebut
  • Sekurangnya-kurangnya 3 second diperlukan untuk loading blog di pop-up window tersebut bergantung pada internet anda dan juga blog tersebut
  • Gambar di bawah adalah contoh blog yang keluar di pop-up window tersebut


  ada faham?Hah!Kan senang..This community can make ur traffic up in every minutes/day..You can also see others blog in just 3 seconds..So what are you waiting for?Come..lets join..I would choose Blogger Tercinta Community Group..

Okey,before joining,i have to tag two bloggers..


   2.Lyssa

Okey,selesai..

Thanks :)



1 doakan Eyfa Zalifa:

Mira Zali on 31/5/11 9:33 PM said...

jejalan sni.. ^_^

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei