New Face after Plastic Surgery:)

Posted by: Eyfa Zalifa



How are u bloggerz??Dah lama tak update blog kan?Padahal kalau tak silap dah sebulan..Eh,sebulan pun lama tau!!Dulu aku kalau tak update dah keluh-kesah.Eh ye ke?Hehehe..tapi lepas dikecewakan oleh blog lama,dah hilang semangat untuk blogging.But i didn't lose hope.I still made a new blog for me and my readers.Tengok tajuk entry kat atas tu!Sajer nak tarik orang baca entry.Ni pun 1/10 yang baca agaknya.Hai,sekurang-kurangnya ada yang baca!Mesti mau update blog lorh,nanti rasa bersalah.

Well,blogger baiklah katakan.Haaaatuihhhyaa!!hahaha!!


So,did you notice something about my blog?Aku dah tukar template!! If uolss wanna know,you can find the templates just at  Here..If uolss want the tuto for the application of the templates,just go here Sis Edriena

Haiya tak paham lagi meh pasal duit terbang tu?Sudah pasang nuffnang lorh..Mau orang tekan.Lu tekan,wa dapat duit.Hahaha!!Tak memaksa pun,Korang punya sukalah.Nak tekan ke tak nak.Aku mana leh paksa kan..Tapi,kalau korang tekan,aku dapat duit.So,tak perlulah hulur tangan depan mama..Nak duit mama?hehehe..

Dahlah dah lama tak update,pastu tetibe datang dengan blog berwajah baru.Heheh:P  Dah pasang nuffnang lagi.Makin maju a?

Thanks Sis Edriena afor the helpful tuto.Not forgetting,Ika Zulaikha for her entry.I really didn't thought that my ugly spoiled blog would be normal back again.Now that I am back in this blogging world,I can start facing my

Tapi still ada problem

Oh my!Exams are getting near,and near,and near!!!!OMG!Can I do well?I am already not so good in Mathematics.How about Science?And Geography?And Others?

Could I do well?Maybe I should be positive.Before this I have been top ten.But now?It sure seems difficult.This is MID-YEAR EXAMS!!

Wish me luck friends,do pray for me!!I really want a good result.Erm,bila blog dah okey untuk di'update',exams plak datang ganggu:P


Aku akan busy selama lebih kurang 2 minggu,but this week,i will still update my blog.Hey,its Sunday tomorrow..But I have to go for my tuition class.Hope I can do well in my exams.

Last but not least,wish me luck.By the way,korang rasa template blog nie okey tak?hehe..I think not bad,lagipun setiap orang ada pendapat masing-2.Okey,aku rasa korang dah mula menguap.Eh,dah nak cari bantal pulak eh kau!hehehe..:P


 Bye friends,wish to see you as soon as possible.

 

0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei