Widget Followers Pulak Hilang!

Posted by: Eyfa Zalifa



Hayya!Kalau lu mau ini macam,gua tada layan lu lagi!Apalah blogger.com nie..Aku dahlah sayang blog aku,Tetibe hilang widget followers pulak!Dahlah blog aku tak ada navbar.Macam mana orang yang aku follow tu nak follow aku balik lepas aku follow dia supaya dia kalau boleh follow aku balik?

Sajer nak belitkan lidah korang membaca!hehehe..





Hujan lebat lorh sekarang!*tetibe!


Ok,back to our story,apalah blogger nie!Aku nak syok blogging,ingatkan nak update blog..blogwalking,last-2 orang yg datang blog aku tak boleh follow aku balik..

How on the earth am I going to get followers?And that also the 100th?Aku nak buat entry pasal follower ke 100th tu..Aku akan review blog dia and promote blog dia..Apa macam?

Tapi tak semestinya korang tunggu je sampai followers aku 99..Korang jadi yang ke 100..Hahahaha!!

Blogger nie,jangan buat problem lagi k..please ek..Aku dah tak sanggup..Dahlah first-2 ada malware(naseb baik blog ku x kena),Then ada followers widget hilang..Lepas nie apa pulak?Hilangkan semua widget blog?Ataupun tutup akaun blogger?Kalau camtulah kan..Aku sue blogger..*eh-2,melebih..sorry blogger*..Aku sayang kau,tapi jangan buat problems lagi ek..

Kesian bloggers kita..Korang ada ke followers widget hilang?Ke aku sorang je?Entahlah..Apsal widget followers tu hilang ek?Do tell me okey..Aku akan tunggu sampai blogger.com nie okey balik..NASIB BAIK ADA FOLLOW AND DASHBOARD TUMBLR BUTTON:)


2 doakan Eyfa Zalifa:

ain dzaya on 19/5/11 1:24 AM said...

haha..baru nak cakap..dun worri la!!button follower tu dah ada...follower ta penting!yang penting input dan output yang kita kasi pada masyarakat sekeliling..ada blog yg follwer dah beribu..tp output yg diberi ta sampai pun separuh follower...ada jugak yg follower juz 300..tp outputnyer memberi info pada masyarakat..hehe..terlebih suda di sini..so doa2 ler, blog cepat sembuh dari segala virus n penyakit malware apa kejadah tu..=)

Aziela on 20/5/11 8:11 AM said...

akak pun ada masalah gak hari tu... tq singgah blog akak...akak balas kunjungan. Shoutbox tu, akak memang tak berapa minta sbb tak mampu nak beri komitmen... lebih suka comments form...hehehehhe. Cantik la template awak...buat sendiri ekk?

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei