Dahsyatnyer!Tak mandi selama 37 tahun???

Posted by: Eyfa Zalifa
Assalamualaikum!Okey,sejak muncul nie secara tetibe,nak kongsi satu cerita nie.Bukan fake eh,tapi fact:)Seorang lelaki yang tak mandi selama 37 tahun!!bukan 37 jam ek!*Ya Allah,tak melekit ke badan tu?*



Apa-apa pun, perkara ini berlaku di varanasi di mana seorang lelaki yang dikenali sebagai Kailash Singh, 65 tahun dikatakan yang paling berbau di dunia kerana tidak mandi selama 37 tahun. *Kenapa benda nie terjadi?? Tak ada air ke?*

Hakikatnya, menurut sumber yang diperolehi, lelaki ini mempunyai sebabnya yang tersendiri untuk tidak mandi selama 37 tahun iaitu kerana inginkan anak lelaki, Lelaki ini mengikuti saranan daripada seorang pendeta untuk tidak mandi. 

Lantas...   Sejak tahun 1974, Kailash pun memutuskan untuk tidak mandi. Bahkan lelaki yang tinggal di Desa Chatav, Varanashi, India ini lebih memilih mati daripada mandi. Walaupun pekerjaan Kailash sehari-hari adalah bertani, dimana pekerjaan ini mengeluarkan banyak keringat. Dia 'membersihkan' dirinya dari keringat dengan cara berjemur di petang hari sambil mengisap ganja. *Wooooww!Dahsyat!!*

Macam macam ragam dunia nie kan?

P/S:Okey,nak cakap sikit,sikit je tau.Pasal entry yang 50 places yang patut korang kunjungi tu,aku dah malas nak buat.Frankly speaking eh.Sebab tak ada yang komen kecuali sorang.Thanks ye yang komen tu.But I'm really fed up!I just can give you the website url where you can find out about other places that I have not included..Sorry ek..Ingat nak buat,tapi nampaknya tak ada yang interested..

So wasting my time kan?Dahlah kena watermark,kena save semua apa..

By the way,selamat hari Sabtu!Hahahaha!Lepas nie kalau ada masa aku update lagi okey:P


2 doakan Eyfa Zalifa:

fara ain on 26/6/11 10:05 AM said...

erk x mndy 37 thn ?
eeeuuuwww busuknya haha

Fateen Faraa on 26/6/11 5:15 PM said...

Wooo! Dahsyat! Hahaha, laki tu buat lawak.

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei