Tutorial #6 Note Under Post

Posted by: Eyfa Zalifa
Rajin buat tuto hari nie..Okey,before i start,korang tahu tak apa note under post nie?Tahu?Good!Yang tak tahu tu..Jom tengok:)



Ha!Itulah dia note under post..Korang tulislah ayat korang sendiri..Jangan copy aku punya suda..!!Aku tahu,aku tekan keyboard nie sampai penyek!Hehehe:)

DASHBOARD>DESIGN>EDIT HTML>TICK EXPAND WIDGETS

Cari code kat bawah nie..Kalau nak lagi senang,tekan CTRL F  serentak!

<data:post.body/>

Jumpa tak? Kalau tak jumpa bagitahu tau!Then korang paste code nie kat BAWAH code tadi:

<hr/><center>
<b>Ayat Anda</b>
</center><hr/>

Yang colour merah tu taip ayat korang sendiri.Okey,done!! Preview sebelum Save..Kadang-kadang dia tak ada tahu,,so korang save je terus..


0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei