BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Posted by: Eyfa Zalifa
Santai Bersama BEN ASHAARI

Nak join click header di atas:)

7 doakan Eyfa Zalifa:

msredcheesecake on 25/7/11 9:28 PM said...

miss cupcake,

kalau background music tu tak yah letak bule? hheee


jemput kritik balik yea...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

ninie_azriena on 25/7/11 10:17 PM said...

buat scroll untuk link exchange kat bawah ni ye :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan on 25/7/11 11:05 PM said...

Blog arhive buat scrollbar. Kotak komen buat pop up. Dan lagu better x payah letak. =D


http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Goblogz on 26/7/11 3:23 AM said...

muzik xperlu mmberatkan blog, n buat header supaya nmpak ceria

dah folo n sila kritik blog saya

http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. on 26/7/11 8:30 AM said...

salam

- ada 2 widjet follower,kan?
huhu

- better buat sidebar belah kanan (trick untuk nuffy) atau floating.

- ye lah, sidebar terlalu panjang,,

yang lain , nice! =D


Segmen yang sama

Zul Fattah on 14/8/11 9:29 AM said...

follow u..


http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/korang-ni-sayur-r-tak-pikir-pasal.html

petuapakar on 25/8/11 3:34 PM said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei