Blogku belum popular..

Posted by: Eyfa Zalifa
Aku rasa blog aku tk dikenali sangat..eh bukan!Blog aku memanga tak dikenali sangat..!So,aku berharap lepas join segmen nie,aku dapat tambah followers dan ada yang sudi letak aku dalam bloglist diorang..Harapan menggunung betul!!Hope je..



Maybe blog aku tak popular sebab tak ramai followers kot..Aku memang rajin blogwalking,tapi bukan semua yang baik hati nak follow blog aku..Sebab tu followers baru sikit..Aku start blogging since tahun nie..baru 7 bulan active..Tapi dah buat blog pada MAY 2010..Then..biarkan..Sebab busy:)

Bagi yang telah follow blog aku...ini untuk korang..

Huhu..

Bagi yang belum tu,kalau sudi follow saya yer:)Thanks uols:)

3 doakan Eyfa Zalifa:

bexraz on 15/7/11 8:26 PM said...

jom terjah..

http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

hite me back k...dnt forget...

Marina on 15/7/11 10:25 PM said...

Blog tak popular datang melawat...

Jom melawat blog tak popular
Blogku Belum Popular

japilla on 16/7/11 5:04 PM said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei