GEGAR BLOG JULAI 2011

Posted by: Eyfa Zalifa
Santai Bersama BEN ASHAARI

Yeah!En Ben buat SEGMEN lagi!Jom main gegar-gegar..I just love segments..

I can make new friends and new followers too:)Suka sangat bila ada orang baca blog kita..Tapi alaupun followers 154(hari nie lah pada jam 11 hour,02 minutes 20 seconds..Heheh..

Alamak!Soalan apa ek?Nak tanya apa ek?Nie pun jap lagi 2 jam kena fikir...Huhu..Wait..

Erm,,
"Kenapa anda berminat blogging?"

Ya Allah!Soalan..Ok lah nie..Fikir dalam 2 minit..Hehe:)Thanks abg sifu buat segmen:)Moga-2 Followers pun bertambah untuk blog yang simple je nie..:)

Nak join Click nie:SINI

Ok done!

9 doakan Eyfa Zalifa:

Mohd Syukri on 3/7/11 1:25 PM said...

terasa gegaran kat cnie..haha!

Meck on 3/7/11 2:12 PM said...

gegar sini!!

KinosKoko on 3/7/11 2:25 PM said...

singgah menggegar sini...jom gegar yok..:)

gadis melayu on 3/7/11 4:24 PM said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Alya Esprézzo on 3/7/11 5:10 PM said...

yuhuu alya dtg nieeeeeeeee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, hehe selamat berkenalan.. :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Cik Ayu on 4/7/11 8:25 AM said...

balas gegar kat sini plak...i follow

me@monolog on 4/7/11 11:39 AM said...

kasi gegar sama ini blog! ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

pha is on 4/7/11 3:02 PM said...

gegar sini dari segment gegar blog julai...
nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak..

KhAiReDzAiMy on 6/7/11 2:25 AM said...

Salam...

Datang sini nak GEGAR belog awak...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

-Adios-

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei