Lagu Blog Saya?Ha?

Posted by: Eyfa Zalifa
Erm,Assalamualaikum..Tadi,bila bukak blog,i had a look at my shoutbox..

Then,i saw  .....................................................?????????






Erm,saya nak datang jenguk tuan punya blog pun tak boleh..Macam mana nak bagitahu?Maybe kalau dia datang blog saya nie,maybe dia boleh baca kot entry nie..Entahlah!
Kalau bagi url blog pun bukannya saya nak perli,bukan nak malukan awak pun sis..hehhehehe...Tetibe..

Oke,seperti yang ditanya oleh sis,lagu blog saya:


Singer:Git Fresh

Title:Blow Me A Kiss

Oke?Clear?Suka ke ngan lagu blog saya?Hehehe:)

4 doakan Eyfa Zalifa:

fifirainbowgrey on 12/7/11 10:31 PM said...

wahh wahh! terharu laaa. btw thanks dear :) actually lupe pulak nk bg link. tp saye da follow awk :)

cik najihah on 12/7/11 11:05 PM said...

suke gile lagu ni

zie_ira on 13/7/11 12:19 AM said...

hehe,,lagu ni memang besh,,^^


Nak pergi ke UK n PARIS

bitrhday party Aijaz part 1

birthday party aijaz part 2

doorgift comel tuk majlis istimewa anda

buah-buahan yg sangat banyak

Miss Cupcake on 13/7/11 12:30 AM said...

@fifirainbowgrey
Hahahx!Thanks follow..terharu?hahahax!

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei