Malaysia tak kalah lah!

Posted by: Eyfa Zalifa
Malaysia tak kalah!Malaysia telah membuktikan bahawa penyokong mereka lebih banyak daripada Singapore..Mereka lebih diminati!Mereka lah paling hebat!Go Malaysia Go!

Mungkin tak ada rezeki kowt..Nevermind,you'll can still try your best..Cuba baiki kelemahan tu..Focus apabila pihak lawan berdekatan dengan anda..Tadi aku tengok dah 1-1,ingatkan:"alah!mesti boleh menang punya,Singapore apa tahu!"

Tapi terkedu seketika..Huhu..Tak pelah..Next time do your best..:) Lebih besar halangan yang kita tempuhi,lebih besar kejayaan yang kita kecapi..Betul tak?

Before nie takdelah minat sangat kat football sebenarnya..:)But,dah mula addicted dah..parah nie!Huhu..Apa perasaan korang sekarang?Sedih?Gembira?Kecewa?Sakit hati?Suka sangat?

0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei