Melalui Saat2 Getir Tadi..Pengsan!Hancur!

Posted by: Eyfa Zalifa
Ya Allah!Apa dah jadi nie?Macam mana boleh jadi macam nie?Mana boleh!Kenapa dengan aku pun kena?Apa salah aku dengan blog aku?
Blog aku diserang MALWARE!OMG!THIS CAN'T HAPPEN TO ME!Why me?Apasal pihak penyebar malware nie celaka sangat?Kang tak pasal-2 aku gegar blog nie dengan makian!Then fikirlah nak buat apa.Teringat Google..Pergi search tutorial kalau kena malware nie kan..Alhamdulillah!Aku ikut tuto dia!Aku buat apa yang dia pernah buat bila dia pun kena malware..Syukur alhamdulillah!!Time nampak Malware is Detected tu aku rasa nak ..Seriously!Then aku pun buatlah pelbgai langkah!Minta review google,buang code yang menyebabkan malware is detected tu..Means dari mana malware nie datanglah..Nak tahu tak dari mana datang?

Dari tutorial Energy Saving Mode!Nak save ke nak discard?!Energy save konon!!!Huh!Code yang diberi tu buat hal!Btw,kalau lain kali kena,matilah i!Huh!Okey,tak mau masam2 lagi..Ceria sikit!

0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei