Promote blog bersama KB

Posted by: Eyfa Zalifa
Segmen Promote Blog bersama Kotak Bulat...


Cute tak?Cute an?Ha!So pergilah blog dia..anak2 sis nie comel..heronya Danish,heroinnya Danisha..sweet nyer:)


Cantik betul header..Belum tengok blog dia lagi..Rugi tak tengok Cik Abang dia..hehe


Cantik betul template akak nie..Family pun lovely:)

Seorang yang haapy go lucky ..Ada girlfriend!Fuyoo!!Hahax!Jom terjah!Rugi tak terjah o..Blog dia ada spiderman o..tulah aku kata!Bila dah singgah blog dia,terus lekat:)


Simple and sweet:)Anak Gelugoq o..Online Talkie?Sah lah dia nie selalu bercakap!Hahahax!

Start active 2 minggu lepas..Blogger baru lah tu!But...but..Dia lagi terrar blogging ek..Entry kalau dibaca memang tak boring  :D Nama di Fb:Chi Qin..means.....Tanya lah dia :D


P/S:Silap salah maaf ye..Terlebih cakap ke..Saya nie memang mulut laser:)

3 doakan Eyfa Zalifa:

Gelugoq on 13/7/11 2:48 AM said...

haha.. thanks
follow anda

Nurasyiqin on 13/7/11 2:36 PM said...

hahah..suka2 n3 nih..hak2..bagos bangattt!!

nice to meet u..=D

Nurasyiqin on 13/7/11 2:40 PM said...

luper nak jawab..nama sebenar nurasyiqin..sebab muka ada cam chinese skit,( ntahla, mana tang chinese pon den tak tao ) jadi member bg nama chi qin..haha

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei