Review | Kiera Sakura

Posted by: Eyfa Zalifa
Assalamualaikum..

Alamak!Tak siap tugasan!!Sorry ek..!Nie nak buat lah nie..

Terlewat.:)Oke,before Zalifa mula ckp mengarut, review blog si akak manis nie lebih baik, iaitu:

kiera\

Nama:Syakira Yaakub

Pemilik header blog kreatif di atas merupakan seorang yang sweet..Tinggal di Ipoh..Lahir pada 28.09.1988

means berumur 22 tahun..Mempunyai 259 followers..Mempunyai blog yang kemas,cepat loading,dan simple tapi elegant..Cepat loading means tak payah nak tunggu lama-lama..Senang!Saya suka!Tak perlulah termangu depan skrin kan..Very simple but NICE..

Ada antara kisah yang dipost oleh sis kiera..iaitu Doktor nie macam tau tau jer..Dan bukan itu sahaja,Tuba dibalas susu

Beliau memang rajin menceritakan kisah-kisah yang berkaitan dengan agama..Entry sis nie memang senang nak faham..takdelah berbelit-belit..Entrynya jugak menarik dibaca!Dan ya,sis nie juga rajin join segmen..

Kepada SIS KIERA,Selamat blogging..Keep on ur good job!

Nak terjah blog sis nie,jom click sini
 Jom terjah!!!






1 doakan Eyfa Zalifa:

Kira Sakura on 21/1/14 3:18 PM said...

baru tau ada org review kat sini. huuu dah lama kan. dlu 22 tahun. skang 26 tahun. mak aiiiiii skang akak kira nie dah jadi ummi pun. hihihi

mekasih review blog kiera sakura ;)

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei