SEGMEN: Aku ingin diSkodeng Abg Stalker"

Posted by: Eyfa Zalifa

Wow!Macam menarik je segmen nie..Memang menarik pun..Ada sorang abg blogger nie,i mean..ah!Malas nak gtaw..Korang tekan header yang dikata kacak tu..Actually memang kacak pun..Listening with the silence of the heart..Cehhhh...Hahax!Sesuai sangat ngan blog abg..Cantik..:D

Ok,sebelum aku mula mencarut,better aku terangkan kat korang apa korang akan dapat(faedah)kalau join segmen nie..

Benefit :

1)Blog anda akan difollow dengan rela hati oleh penganjur segmen ini sendiri:)

2)Blog korang kalau sunyi tanpa sebarang komen,akan dihujani dengan komen-2 dari penganjur segmen:)

3)2 blog yang bertuah akan dipilih,akan direview oleh abg stalker(penganjur segmen),akan dimasukkan dalam   bloglist..

Memang bertuah saper yang masuk dalam bloglist..Ok lah,direview pun dah kira cukup bagus dah..Boleh kata 'ALHAMDULILLAH' dah..

So,nasihat aku,jangan bazirkan masa korang.Join segmen nie dan tambah followers,tambah kenalan,up kan trafik!Jom sama-sama kita enjoy dunia blogging nie..:)

Done!



4 doakan Eyfa Zalifa:

cik wanie Lovela (CWL) on 23/7/11 10:44 AM said...

saya folow dan komen yer...nice

TeAqArH on 23/7/11 12:42 PM said...

teaqah terjah dr segmen abg stalker..^_^ selamat berkenalan dan happy blogging ya..^_^

◕‿◕Syasya◕‿◕ on 26/7/11 5:15 PM said...

yayay syasya skodeng sini lappy gila nak follow ta bule maaf ya !sat button tu bule tekan sat ta bule tak tau lah ape masalahnya !hurm :(

aten qylah on 28/7/11 11:54 AM said...

aten datang dari segmen yang sama.done follow you.selamat berkenalan yer :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei