Segmen Cuci Mata

Posted by: Eyfa Zalifa



Boringnya malam nie..Dahlah tak makan dari pukul 3 tadi..Gastrik..hehe..

Ok,dari aku mula pancing simpati korang,what!simpati?!OMG!I don't need oke..Hehe

Okey,nak straight to the point..Ada segmen lagi..Nak join:)

Syarat-syarat

1)Buat entri bertajuk : “ Segmen Cuci Mata  " *Done*


-> Dalam entri tersebut korang letak link blog


dari mana korang tahu segmen ini

Aku dapat tahu pasal segmen nie dari :
SINI

-> Berapa jumlah Follower yang korang ada,tuliskan tarikh hari ini sekali….


Jumlah followers totally,campur blog lama punya transfer sini:241+82=323 :)

-> Bila korang start berblogging?

Buat blog pada MAY 2010,active pada 2011

-> Jantina korang?

Perempuan

2)Letakkan banner diatas berserta link segmen ini *Done*


3)
Siap semua ..Linkkan entry korang kat komen ini(tekan header:)….
Tu sahaja……… siap akan disenarai kan …..



i'm done :)

2 doakan Eyfa Zalifa:

asri (asrirayrock) on 24/7/11 11:01 AM said...

terima kasih zalifa join segmen ^_^

Nur Syazana Mohammed Sani on 24/7/11 4:44 PM said...

wah ! rajin nye join segmen ,. heeee

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/kau-dengan-ak-same.html

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei