Segmen Kami Blogger 1Malaysia

Posted by: Eyfa Zalifa



Dah takde keje nak buat..hehe..

Join segmen lagi lah ye..Ni kalau tak silap ke-22 kan?Entah!Kalau nak tahu,tengok Labels kat blog aku..
Time tengok segmen nie,tetibe bersemangat..Huhu..Rasa macam menarik jea..Syarat-syarat pun mudah,tak susah..Nak tahu,sila scroll ke bawah ye...Anda ya!Aku berasal dari negeri Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur..oh,kena tag:

Okey,aku tag:

1.http://nanafazlina.blogspot.com/
2.http://sayazarulfarhana.blogspot.com/

Hope anda join..:)Jom sama-sama kenal bloggers mengikut negeri mereka..Mana tahu senegeri ke kan..


Syarat-syarat segmen ini

1. Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini *DONE*
2. Tajuk : Segmen Kami Blogger 1Malaysia *DONE*
3. Wajib jadi follower ( senang nak mengikuti perkembangan blog Cik POP ) *DONE*
4. Like page fb dan follow twitter ( kalau ada..ehhee...)tak de pun tak apa.. *TAK ADA*
5. Lepas dah letak banner , bagitahu dari negeri mana anda berasal *DONE*
6. Letak Bendera negeri anda,bukan negara ek *DONE*
7 . Letak lagu negeri anda.( lagu rasmi ) *DONE*
8. Tag kan 2 orang :) *DONE*
9. Tinggalkan URL korang dalam entri ini..click header di atas untuk tinggal link:) *DONE*





Bendera negeri aku(Wilayah Persekutuan) 

Lagu Negeri :


Lirik(2006-2011)


Harmoni Wilayah Pertiwi,
Semoga Sentiasa Diberkati,
Wawasan Hala Pembangunan,
Sebagai Semangat Perpaduan,
Wilayah Persekutuan,
Maju dan Sejahtera. (ulang 2×)
Lagu Baru(28.01.2011 

Inilah Wilayah Bumi Yang Bertuah
Maju Membangun Dijulang Megah
Aman Sentosa Di Sepanjang Masa
Teguh Disemai Sentiasa
Membara Semangat Setiap Warganya
Cergas Mindanya Semangat Waja
Pada Wilayah Ditumpah Setia
Hormat Menghormati Penuh Mesra
Bersatulah
Berbaktilah
Sepenuh Warga Wilayah
Sayangilah
Lindungilah
Sepenuh Jiwa Raga
Kita Jaga Keharmonian Semua
Maju Sejahtera
Wilayah Persekutuan

Dulu lagu lain..sekarang dah tukar..lagu lama dari 2006 hingga 2011..lagu nie tahun nie punya dan sampai masa akan datang..Oklah nie..Jom nyanyi sama-sama..Heheh..

Mesti sekarang korang cakap:"Takde masa aku nak nyanyi lah!"

Okey,before that,nie sedikit information untuk anda yang rasa macam nak join..

Tujuan Segmen ini

1. Berkenalan dengan bloggers dari negeri lain :)
2 . Berkongsi Ilmu dan pendapat masing2 ( jgn kedekut ilmu , orang bilang..eheeh )
3. Mengeratkan silaturrahim antara bloggers
4 . Mengenali budaya dan adat bloggers dari negeri lain 

Tarikh tutup segmen1 hb September 2011
Masa : 11 pm 


Lama lagi kan?So,ada banyak masa rite?Join lah ye..Kita tambah kenalan sambil korek rahsia bloggers.. Lepas dah join,anda akan disenaraikan mengikut negeri anda..Ok then..done:)

7 doakan Eyfa Zalifa:

nana fazlina on 22/7/11 8:09 PM said...

thanx dear tag nana , nnti nana join same okies :)

POP on 22/7/11 8:13 PM said...

thnxx join :D

Miss Cupcake on 22/7/11 10:43 PM said...

@nana fazlina
Oke nana..:)
@POP u r mostly welcome:)

zarulfarhana on 22/7/11 10:45 PM said...

tq tag saya....nnt saya join...2,3 arie nie bz kit...seb bek tarikh ttp lmbat lg...

A-L HAQIM on 26/7/11 1:09 AM said...

Sallam, emm lawat segmen ni..dan dah jadi pengikut yang setia.oleh Cyber
http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-1malaysia.html

sj on 26/7/11 4:51 PM said...

hai ... salam perkenalan dari blogger johor ... (^^)V

Green Apple on 13/8/11 11:36 AM said...

Salam kenal...

singgah dari blog cik POP dari segmen yg sama...
follow blog ni... jemput singgah ke blog saya.

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-blogger-1malaysia.html

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei