Wajib Baca !Please ek !

Posted by: Eyfa Zalifa
PERHATIAN!Bila korang scroll ke bawah korang akan nampak dua gadget followers iaitu yang My Sweeties ngan Followers Blog Lama kan?Kalau korang yang baik hati sudi follow tu,Follow saya guna yang My Sweeties ya..Jangan follow yang kat bawah punya tu(Followers Blog Lama)..

11 doakan Eyfa Zalifa:

NasZ on 12/7/11 8:42 PM said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah dari segmen promote blog..saya group 4..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Adylia Qarissa on 23/7/11 12:56 PM said...

heheeee..ingatkan ada citer hangat tadi sebab wajib baca..so dkna baca la yea :)

Abang Stalker on 28/7/11 12:09 PM said...

done my dear! ;)

Amy Syaquena on 7/8/11 9:07 PM said...

Hai salam kenal , amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy..

happy blogging..

petuapakar on 25/8/11 3:35 PM said...

orait...

klik sini untuk follow saya kembali

KinosKoko on 31/8/11 12:19 PM said...

selamat hari raya...maap zahir baten..:)

sue perbs.. on 2/9/11 12:33 PM said...

smpai 2 button follo? emm.. dh lama follo blog ni

Gelugoq on 2/9/11 5:12 PM said...

pembaca teger blog ini :)

Lily on 25/11/11 6:47 PM said...

Ok :)

Ameer ADZ on 9/12/11 9:14 PM said...

Zalifa, email i kejap boleh? I ade nak mintak tolong u sikit. please? i tggu k? ameer_qistina@yahoo.com

Cik Kamoo on 10/12/11 1:23 PM said...

Terima kasih kerana menjadi followers 1001


http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/12/empat-angka-akhirnya-seribu-dan-seribu.html

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei