Gila!!Pembantu rumah masukkan DARAH HAID dalam masakan

Posted by: Eyfa Zalifa
Nak muntah tengok..menyampah tgok pompuan nie..!


Cerita yang bisa membuatkan anda termuntah. Cerita dari Temasek.
Seorang wanita mewujudkan sebuah laman FB yang dipanggil "Dangerous Maid" untuk memberikan amaran kepada orang ramai bahawa orang gaji bukan selalu menjadi mangsa dera, malah majikan juga kadang kala "didera" orang gaji, lapor AsiaOne.

Pencipta laman ituHylda Low, yang mewujudkan laman itu pada hari Selasa berkata "Saya mahu memberikan amaran kepada orang ramai bahawa pembantu rumah ini (gambar di atas) adalah sangat berbahaya. Kita tidak boleh membiarkan orang jahat inimenggunakan ilmu hitam kepada orang lain," tulis Low.

Pelajar berusia 20 tahun itu mendakwa pembantu rumahnya, yang berasal dari Jawa Barat, telah memasukkan darah haidnya ke dalam sup untuk dihidangkan kepada keluarganya. Pembantu rumah itu juga didakwa secara sembunyi-sembunyi meletakkan darah haidnya di dalam uncang teh.
Menurut Low, keluarganya mendapat tahu perbuatan keji dan kotor pembantu rumah itu awal Ogos lalu dan pembantu rumah tersebut sudah tiga kali melakukan perbuatan keji itu. 
Kakak Low, yang enggan namanya disiarkan, berkata bahawa keluarganya mengupah pembantu rumah tersebut untuk menjaganeneknya. Pembantu rumah itu telah dipindahkan dari rumahkakak iparnya dan bekerja untuk keluarga Low selama lima bulansebelum perbuatannya terdedah.
Semuanya terbongkar apabila bapa saudara Low menemukansekeping kapas basah yang dipotong dari pad wanita yangtersembunyi di dapur ketika dia membersihkan lantai di kawasan itu.


Sumber:borak kosong

2 doakan Eyfa Zalifa:

Nurulhuda on 28/8/11 5:26 PM said...

gile ape..eyakkkkkkk

shaliza khairi on 28/8/11 6:51 PM said...

eeiii. gelinya. tu lah, orang dah amik kasik kerja pun still nk wat jahat lagi. hampehh~

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei