Segmen : Saya nak join bloglist Aten Qylah

Posted by: Eyfa Zalifa

Nama Panggilan:Zalifa
Umur:14 Tahun +
Tempat Belajar:SMKSP

Join segmen lepas balik dari sekolah:)hehehehe..Hope dapat followers sehingga 400 supaya hajat nak buat segmen tercapai..Okey,before that nak tanya sikit boleh?

1.Segmen jenis macam korang suka?

Contoh:Untuk tingkatkan followers(segmen yang dapat tingkatkan followers..).Selain itu,segmen yang kena jawab beberapa soalan mudah seperti nama,umur ATAU?

2.Kalau andai kata aku buat segmen,dapat sambutan tak?

Entahlah!Dapat 20 orang peserta pun alhamdulillah!

3.Ada suggestion tak?Apa-2 je..

Okey,itu sahaja,,Thanks ye kerana sudi meluangkan masa anaa yang berharga untuk menjawab soalan-2 saya tu:)

1 doakan Eyfa Zalifa:

aten qylah on 2/8/11 1:51 PM said...

tq join.aten nak jawab moleyhh?
01.segmen yang senang dan menarik,pasti ramai yang join
02.its oke kalau xramai yang join.at least kita cuba,.jgn disebabkan xramai yang join,kita batalkan segmen yg kita da buat,.kesian pd org yang dah join.nnti akan dtg tade sape nak join

thats my opinion.hehe.selamat berpuasa ye dekk

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei