SEGMEN:DIARI RAMADAN ANDA-entry melekat

Posted by: Eyfa Zalifa
Assalamualaikum dan selamat sejahtera..Ngee~
Exam dah berakhir..Eh isnin ada lagi!But tak sabar2 nak buat segmen..
Okey,straight to the point..Oleh kerana followers blog dah 400+,aku nak buat satu segmen..Okey wait..aku rasa korang tak faham kan macam mana followers aku 400+,padahal baru 300+..kan?

Dulu aku ada satu blog,blog tu dah damage teruk(template problem),aku ada 60+ followers kat blog tu,so aku transfer ke blog nie..Blog yang lama aku delete..So,sekarang ada 2 widget followers kat blog aku..Satu blog nie,MY SWEETIES,satu lagi FOLLOWERS BLOG LAMA+THIS BLOG..Tapi link followers lama tu aku change ke url blog nie..Takdelah org tu pergi blog lama..PANJANG CERITANYA!!

First time buat segmen nie..Excited!Oh ya!Terima kasih kepada ika zulaikha yang banyak menyumbangkan idea..:)

Tujuan Segmen Ini:

1.Merapatkan hubungan silaturrahim
2.Sebagai hiburan
3.Blogwalking*senang*

Syarat-syarat yang amatlah mudah:

1.Follow blog ini dulu(senang korang ikut perkembangan)-wajib

2.Buat satu entry yang bertajuk:Segmen:Diari Ramadan Anda

3.Tempek banner kat bawah nie dalam entry korang dan link kan banner tersebut ke entry ini..


4.Then,dalam entry korang tu jawab soalan-soalan kat bawah nie ye..

Baju raya pesen apa?Warna apa?
(baju kurung,baju kebaya,jubah,etc)Nak letak gambar pun boleh:)
*kalau belum shopping,tulis je belum shopping*

Antara sms dan kad raya yang mana jadi pilihan korang masa hari raya?

Kuih raya kegemaran?

5.Lepas siap,korang hantar url entry korang tu kat ruangan comments entry nie ek..Done!!

JANGAN LUPA  TULIS:"JOIN SEGMEN ZALIFA( URL ENTRY KORANG TU )" DALAM SHOUTBOX BLOG AKU


takut aku tak sedar plak comments nie..*ececeh*


3 BLOG BERTUAH AKAN DIREVIEW SELAMA 24 JAM..*pemilihan berdasarkan random.org*

Bodeklah random.org tu ..Haha ! 

Harap-harap ramai yang sudi join...Hope that wish will come true..

Tarikh tutup segmen:11.59 malam,26.08.2011


Kalau nak join jap lai,jangan lupa tau!Bookmark lah..:)Grrr(^^,)tapi tak perlu lama-lama sangat:)

Selamat Berblogging!




Ditutup

29 doakan Eyfa Zalifa:

Kancil 8349 on 14/8/11 6:27 PM said...

Kancil melaporkan diri...

terima kasih mengajak Kancil...

Join Segmen Zalifa : http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadan-anda.html

cek-tintan on 14/8/11 6:37 PM said...

nanti tintan join,,lepas trial,,iaitu pada ptg 25082011 kayh..pape pon..thankss jemput tintan.. XDD

::Cik Pija:: on 14/8/11 9:29 PM said...

saya join yeee :D

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

zie_ira on 14/8/11 10:31 PM said...

ira join,,^^

http://zieadikchuwetz90.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

Eyfa Zalifa on 14/8/11 11:08 PM said...

@cek-tintanno hal..:)hehehe..asalkan jgn lupa sudaa..gud luck 4 trial:)

Nur Ilyani on 15/8/11 12:42 AM said...

=) Done following..nak berkongsi gak..follow back ya http://sulamansolehah.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

Cik Bell on 15/8/11 1:07 AM said...

TerkantOi lah rahsiaku dientri nie.hehe

http://mizzchokie.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadhan-anda.html

nur aziah on 15/8/11 1:59 AM said...

"JOIN SEGMEN ZALIFA
http://coretanhatiku90.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

Mrs Nazar on 15/8/11 11:51 AM said...

ok akak dah jadi follower awk..salam mengegar di bulan ramadhan..

from now on..awk dlm dashboard akak..rajin2 update k!!

http://nazarku.blogspot.com

Scarlett O'Hara on 15/8/11 4:12 PM said...

Cop!Cop!nak join jugak ni!

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadan-anda.html

azam on 15/8/11 4:23 PM said...

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

join²

Qynisma on 15/8/11 4:30 PM said...

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2011/08/segmen-diary-ramadhan-anda.html

Saya join :))

intan on 16/8/11 1:02 AM said...

Saya join..
http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

Tara Asrar on 16/8/11 2:58 PM said...

Join segmen <33

http://awesomeraa.blogspot.com/2011/08/join-segmen-zalifa-diari-ramdhan-anda.html

Cik DbaHazwan on 18/8/11 1:39 AM said...

nak menyibukkkkkk >.<

http://dbaketagihblog.blogspot.com/2011/08/segmen-join-segmen-zalifa-diari.html

norazizah on 18/8/11 8:07 AM said...

http://azijohan.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadhan-anda.html

asri (asrirayrock) on 18/8/11 11:12 AM said...

sudah join

http://asrirayrock.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

rabiatulaini hashim on 18/8/11 1:05 PM said...

saya da join.....
http://momochunky.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

Fateen Faraa on 20/8/11 10:43 PM said...

Dah join :>

http://fateen-faraa.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadhan-anda.html

FadzMeera on 22/8/11 1:42 AM said...

JOIN SEGMEN ZALIFA
http://missmeera.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

yat sadri on 22/8/11 10:34 AM said...

da join..!

http://masliperjepun.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadhan-anda.html

nabila azmi on 22/8/11 10:40 AM said...

hi2..awk..im really sorry...i wish to join..but skg xde mood...jiwa tgh kacau sgt...maaf ye...huhu

lavenderlover on 24/8/11 2:12 PM said...

sy dah join!..thanks buat segmen ni..menarik!
http://nadiaalong.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadhan-anda.html

cek-tintan on 25/8/11 2:22 PM said...

tintan join yer

http://cek-tintanpunyerciter.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

cheqhaizan on 25/8/11 11:21 PM said...

hai2...tq invited..dah join segment zalifa...

http://roseatelife-cheqhaizan.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadan-anda.html

Mrs. Farhan on 25/8/11 11:43 PM said...

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

AzahraGamalAbdulNasir on 26/8/11 12:33 AM said...

sye join segmen nie..

http://gamalsdaughter.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

eva_evo on 26/8/11 2:47 PM said...

sis join..maceh jemput d ary last..hehe

http://evalovevo.blogspot.com/2011/08/segmen-diari-ramadhan-aku.html

Nur syuhada asyiqin on 26/8/11 8:19 PM said...

join :)

http://asyiqin89.blogspot.com/2011/08/segmendiari-ramadan-anda.html

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei