Review Blog Kedua:Segmen Diari Ramadan Anda

Posted by: Eyfa Zalifa


Assalamualaikum dan selamat sejahtera..Kita bertemu kembali dalam rancangan Review Blog:Segmen Diari Ramadan Anda!*cehh,,ingat nie tv show ke?*

Okey,tanpa mencarut lagi,salah seorang yang terpilih untuk blognya direview adalah...?Eva Natasha!Waooww..Nama cam nama artis..hehe:)

Apa yang dapat aku review adalah..NOTHING!Blog sis dah perfect dah rasanya..Simple,Ringan,Cute:)Yang saya nak suggest,sis tak perlu letak widget yang tak perlu..Contohnya,jam.Jam kat desktop dah ada kan?Kat hujung sekali,on the right bottom side..You know what?Benda nie boleh buatkan blog kita menjadi berat..But sis nak guna jugak pun boleh..Gunalah Dropdown menu tu..Yang namanya jQuery Accordion Drop down menu .Kalau nak,ini link tutorial nya:) CLICK SINI

Sis boleh pasang feedjit sis,jam,shoutbox,pengenalan(owner blog),email or whatever..Benda nie lagi class sikit..Nampak menarik,cantik..Contoh tab nie leh tengok kat link yang saya bagi tu ek..

Lagi satu,nak suggest,kalau sis nak,sis boleh pasang background yang cantik2,kalau minat pink,ada banyak background lawa2..Minta colour lain,pun boleh ..ada Background lelawa..Nak tahu?Sis silakan ke sini:Sini

Kat ctu bukan sahaja ada widget yang lawa,banyak lah!Can't describe :)

Itu sahaja sis:) One more,sis nie memang nature care macam lain n macam sayalah:)heheheh..Bagus jugak kalau pasang online-leaf tu(Energy Save Mode)..Kita kena sama-sama save our Earth..:)

Apa apa pun,Zalifa nak minta maaf dari sis kalau tergoreskan hati sis tanpa sedar ya..Maaf ya sis:)Teruskan blogging..:)Salam sayang..Once again!Maaf ya..N korang yang tengah intai nie,silakan ke blog sis nie..Jom!


0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei