Aku Menang Contest !Yippeee:)

Posted by: Eyfa Zalifa
 
Alhamdulillah..rezeki blogging..Menang contest lagi..Kalau bab penulisan nie memaang aku kreatif sikit..haha!Dulu join contest jugak by Achie dan Eyda..Contest Blogger Idol....Dapat first prize which is top up sebanyak RM30..Alhamdulillah..Rezeki..And kali nie,join contest lagi..iaitu contest Andai Aku Blogger Terkenal.. Alhamdullillah..Menang tempat kedua..Aku copy paste balik apa yang ditulis oleh penganjur..Hadiahnya......Jeng Jeng Jeng...


~
~

~

~

~

~

Pemenang 1- Novel pilihan anda berharga RM 40 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Pn. Hasnidar
Pemenang 2- Novel pilihan anda berharga RM 30 + badge + hadiah misteri
Pemenang yang bertuah ialah Zalifa
Pemenang 3- Novel pilihan anda berharga RM 20 + badge + hadiah misteri

Pemenang yang bertuah ialah Nia Lidia
Saguhati 1- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Putri Nur Afiqah
Saguhati 2- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Shazrizal shahmy
Saguhati 3- Hadiah misteri + badge
Pemenangnya ialah Syazwani


Excited!Hahahah!Hari tu time join contest nie,kena isi plihan 5 novel andai menang..aku dah isi 5 novel yang aku rasa best lepas godek internet 30 minit kowt..Haha!Cari sini cari sana..and akhirnya tulis..Entah yang mana nak sampai..Hadiah misteri?apalah agaknya..Tak sabarnya!Hahax!With the badge:)

Alhamdulillah..Menang jugak..Actually dalam hati tu dah macam..Zalifa mesti boleh punya..Tulis entry je save dalam draft,,Ada mood isi lagi:) Haha! Thanks sangat2 kepada 3 orang penganjur yang sweet..Terima kasih sangat2 sebab consider entry tu layak untuk menang..huhu..Buat lagi contest cam nie..Sekarang aku dah jadi gila contest..

Alhamdulillah..Menang 2 contest and 1 GA bernilai RM300..but dapat 3rd prize:)Berharga rm80..Pun jadilah..asalkan ada..Seems that blogging is lucky for me..Haha!Kak Nisa,,,bila nak gtaw GA punya result?Hahaha!:)Entah menang entah tak..Entahlah..Ada rezeki,adalah tu..Apapun,jom terjah blog penganjur yang comel tu..Jangan lupa follow:)Dapat jugak novel ya aku:)Haha!Kaki Novel woooo




Apapun,jom click link kat bawah nie :) Menderma lah kiranya an..Thanks sesangat tau sayangs..

  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 doakan Eyfa Zalifa:

محمد رازيق on 27/12/11 2:43 AM said...

thniah saudari. bnyak jugak dapat tuh.. hehe..salam kenal.. free2, jmput singgah blog sy.

einz on 27/12/11 3:37 AM said...

cogrates...nak pinjam novel leh???

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei