"The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

Posted by: Eyfa Zalifa
Assalamualaikum dan hi kepada semua kat sini..Eksaited terlompat-lompat sambil mata terbeliak-beliak pandang screen sekarang nie.U know what?Nisa Kay,alah!Blogger yang comel tu,hayya,blogger yang sweet sweet tu,ok..Nie clue paling senang..Tak kenal lagi,tak tahulah..Beliau yang bernama NISA KAY:)

Apa pun,bila seperti biasa went to her blog,,*silent reader wo*,then ternampak plak beliau buat giveaway..Kata sis Nisa yang comel,beliau telah menyediakan banyak hadiah wo..Disponser oleh 25,bukan 1,2,10 tapi 25~Ulang suara 91 hadiah oleh 25 blogger yang sponser!Wehuuuuu!Dah terlompat-lompat macam monyet :) Eksaited tahap gaban!!Wowowowow!Okey,korang eksaited tak?Cakaplah cepat!Tak?How dare you!Eksaited lah cepat-cepat sayang oiiiii...Lompat macam I sekali ok?Ready?1,2,3 go.....:)

[NEW-Giveaway-BANNER2.jpg]

Okey,first..Jom tengok senarai blogger yang baik hati,pemurah dan nice gitu sponser hadiah:




Itu baru.....Sponsernya!Belum tengok hadiah lagi..agak2 hadiah apa?Hehehe..click sendiri kalau nak tahu!Jom eksaited balik!



Okay,now that was the hadiah..91 prizes!!:)..Now,lets see syarat-syarat yang amaaaat mudah..

1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”


2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blogsis Nisa ni disable right-click, korang pergi  COPY BANNER TU KAT SINI.


3. Letak link sponsors dalam entry korang.


4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!


5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.


6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip



8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas. 


Senang tak senang?Senang amoooyyyy...






Giveaway mungkin akan ditutup lebih awal kerana penyertaan sudah terlalu banyak.

2 doakan Eyfa Zalifa:

yana lyana on 18/12/11 11:27 PM said...

Good luck, awak!
:)

Miraro on 24/12/11 12:12 AM said...

Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;)

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei