Geram+Sakit hati tahap maksima!*Awas*

Posted by: Eyfa Zalifa 0 doakan Eyfa Zalifa
 
Asyik-asyik Giveaway..Asyik-asyik Giveaway..Bukan kau menang apa2 pown..Hari tuh kan ada menang,but hadiah yang sepatutnya sampai last year,tak sampai2 sampai sekarang..Claps!

Bagus kan..Yelah..first anjur Giveaway.Tayang hadiah-hadiah yang best..Tarik perhatian.Then,jemput orang join.Dah join,umum pemenang.Yippee..kita terkinja-kinja bcoz?BECAUSE  menang.Then,the person says,hadiah akan sampai tak lama lagi.And bagitahu the date.Kita plak tunggu-tunggu.Tunggu...Tunggu..dan tunggu.Tunggu lagi lebih dari seminggu.And later sebulan.Cuba email.Orangnya sepi.Bagus.Tepukan for you.Have done a very good job.

Tak ingat ke yang janji kena ditunaikan..Kena laksanakan apa yang kita cakap ? Tak sedar ke hah?Nie yang bikin aku panas hari nie.Dah lebih dari 2 bulan aku tunggu.. Kau ingat aku bodoh ke nak tunggu je cam nie?Letih tahu tak?Macam mana kalau kau kat tempat aku?Geram tak?Of coz lah geram kan?Mana tak geramnya.Sakit hati+Geram+Menyampah.Fullstop.

Kalau aku menang 1/2 Giveaway tak apa lagi.Nie 3!Tiga-tiganya palsu je!Yang dia tahu,suruh follow blog.Then,apa lagi.Tak nak bagi apa yang dijanjikan.Tak baik tahu tak.Sakit hati nie.

Dahlah.I don't want to spoil my mood.I'm just fed up.Enough.I am not sure whether wanna join any Giveaway or not.Rasa macam ditipu tahu tak!Ok..calm down Zalifa..Tak nak lah tambah dosa kering sebab uolss yang mungkiri janji.Malas!Penat!

Hurm..datang-datang blogging balik je dah start ngan entry memarah.Tulah..ho asked you to make me angry.I am already sad about something.And remembeing this thing makes me become more tempered.Whatever it is,uolss that are reading my entry now*if there is anyone*,what should I do now?Give me suggestion plz..At least comment if no suggestion sekali pun..

Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat

Posted by: Eyfa Zalifa 3 doakan Eyfa Zalifa
 


Click banner yang awesome tu lau nak join:)

How to Join ?
1.Buat satu entri betajuk Segmen Saya Tersenarai dalam 1,000 blog terhebat
2.copy banner di atas dan link kan ke entri ini
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-tersenarai-dalam-1000-blog_08.html
3.hantar link entri anda di bahagian komen
dan bagitahu sama ada anda adalah pengguna blogskin atau blog design*wajib *

Jom join!Menarik tuuu..senang nak bw..

Blitz Give Away 2012

Posted by: Eyfa Zalifa 1 doakan Eyfa Zalifa


What else?Aku join ga lagi:)Click banner untuk join:)

Jom join..

NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN

Posted by: Eyfa Zalifa 1 doakan Eyfa Zalifa


Nak join silakan click the banner yang bagi aku simple but elegant..Cepat!Join tau jangan tak join=) hadiah dia gila menarik u tahu?Ha,dah tahu word gila tu means memang nice tau.U dont wanna miss this oppurtinity,do u?

So,tunggu apa?Click banner sekarang!!!

TAG:
1.Tag:semua yang baca blog nie ,


Click nie sekali tau , hehe:)

1ST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA

Posted by: Eyfa Zalifa 0 doakan Eyfa Zalifa
 
Okay,i bet u will like the prizes here..memang best..Lagi best sebab dapat free kan.So,kenapa tak cuba?Malas?if u malas,u dah miss chance.Mana tahu u terjumpa tajuk GA nie but u buat macam u tak tahu je pasal nie.Terlepas chance!So,why not follow me?I join banyak GA,contest..and alhamdulillah.Rezeki i ada jugak.Selalunya macam i nie,i suka join contest penulisan.Macam bagi idea ke,apa ke.I memang tak suka photo2 punya sebab kena letak gambar.So,itu i tak boleh coz usb i rosak.And yeah,bagi yang buat contest fotografi tu,jangan marah.Its just an opinion.Full stop.

Okay,before i bebel panjang2,better uolss check this out.Dicopy paste terus dan diubah sikit-sikit.

Syarat - Syarat ! 
  1. Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
  2. Like fanpage Mai and Alyaayep .
  3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .


Bagaimana hendak menyertai ?!
  1. Buat entry yang bertajuk ' IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA ' .
  2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
  3. Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
  4. LIKE
  5. fanpage blog kitorang .
  6. Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas . 
  7. Tag tiga orang rakan anda .
TAG:



3.SEMUA YANG BACA BLOG NIE SEKARANG DAN SAMPAI TArikh GA!:)

The amazing present !
Blog :


BARANG-BARANG :

  • Gelang Vintage { 1 pemenang } .
  • Topup RM10 { 1 pemenang } .
  • One unit wallet for men/lady { 1 pemenang } .
  • Sejadah travel { 2 pemenang } .
  • Pashmina pelangi { 2 pemenang } .
  • 5 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • 1 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • Rantai Moustache { 1 pemenang } .
  • Tudung Bawal { 1 pemenang } .


INFO :
  1. Wajib 
     LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
  2. Lens akan dipilih
  3. , yang lain lain menggunakan random.org .
  4. Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD .
  5. Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 .
  6. Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men .
  7. Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages dengan click banner tu kay ? Course tuan penganjur tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho . 



SO,KAALU BAGI MEREKA YANG MASIH RAGU-RAGU,JANGAN RAGU-RAGU AND NOW,TERUS PERGI CLICK BANNER.FULLSTOP:)

FAKTA:SYARAT SEMUA DIPATUHI MAMS..:)


  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Posted by: Eyfa Zalifa 1 doakan Eyfa Zalifa
 


Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

nak tgok hadiah,sila ke blog dengan click banner.

tag:




Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012

mana tahu korg lucky ke..



Happy Belated New Year:')

Posted by: Eyfa Zalifa 0 doakan Eyfa Zalifa
 

Rasanya belum terlambat sangat kowt untuk aku ucapkan a very-very Amazing Happy New Year 2012!May this year would bring happiness,success,peace,faith,love in ur life!Moga dipanjangkan umur ..Aku harap agar dosa-dosa aku yang lepas kepada sesiapa jua,yang telah aku lakukan tanpa sedar atau sedar,dimaafkan oleh Allah SWT yang maha pemaaf..Moga tahun ini membawa tuah kepada aku..Moga tahun 2012 ini aku sentiasa sihat wal'afiat dan dimurahkan rezeki..And harap2 jugak tahun nie Zalifa dapat keputusan yang cemerlang dalam PMR 2012..INSYALLAH..amin...Doakan tau :)



12 Months happiness, 52 weeks fun,

365 Days laughter, 8760 hrs good luck,
525600 Minutes joy, 31536000 seconds success,
So wishing u a (*)Happy New Year(*)


Each moment in a day has its own value.



Morning brings HOPE,
Afternoon brings FAITH,
Evening brings LOVE,
Night brings REST,




Hope you will have all of them everyday.
HAPPY NEW YEAR 2012.





   

Keep the smile,
leave the tear,
Think of joy,
forget the fear,
Hold the laugh,
leave the pain,
Be joyous ,
Coz its new year!
HAPPY NEW YEAR!!



Now that was special for my friend,Zulaikha Asari..i already wished u openly:') haha!

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei