Geram+Sakit hati tahap maksima!*Awas*

Posted by: Eyfa Zalifa
 
Asyik-asyik Giveaway..Asyik-asyik Giveaway..Bukan kau menang apa2 pown..Hari tuh kan ada menang,but hadiah yang sepatutnya sampai last year,tak sampai2 sampai sekarang..Claps!

Bagus kan..Yelah..first anjur Giveaway.Tayang hadiah-hadiah yang best..Tarik perhatian.Then,jemput orang join.Dah join,umum pemenang.Yippee..kita terkinja-kinja bcoz?BECAUSE  menang.Then,the person says,hadiah akan sampai tak lama lagi.And bagitahu the date.Kita plak tunggu-tunggu.Tunggu...Tunggu..dan tunggu.Tunggu lagi lebih dari seminggu.And later sebulan.Cuba email.Orangnya sepi.Bagus.Tepukan for you.Have done a very good job.

Tak ingat ke yang janji kena ditunaikan..Kena laksanakan apa yang kita cakap ? Tak sedar ke hah?Nie yang bikin aku panas hari nie.Dah lebih dari 2 bulan aku tunggu.. Kau ingat aku bodoh ke nak tunggu je cam nie?Letih tahu tak?Macam mana kalau kau kat tempat aku?Geram tak?Of coz lah geram kan?Mana tak geramnya.Sakit hati+Geram+Menyampah.Fullstop.

Kalau aku menang 1/2 Giveaway tak apa lagi.Nie 3!Tiga-tiganya palsu je!Yang dia tahu,suruh follow blog.Then,apa lagi.Tak nak bagi apa yang dijanjikan.Tak baik tahu tak.Sakit hati nie.

Dahlah.I don't want to spoil my mood.I'm just fed up.Enough.I am not sure whether wanna join any Giveaway or not.Rasa macam ditipu tahu tak!Ok..calm down Zalifa..Tak nak lah tambah dosa kering sebab uolss yang mungkiri janji.Malas!Penat!

Hurm..datang-datang blogging balik je dah start ngan entry memarah.Tulah..ho asked you to make me angry.I am already sad about something.And remembeing this thing makes me become more tempered.Whatever it is,uolss that are reading my entry now*if there is anyone*,what should I do now?Give me suggestion plz..At least comment if no suggestion sekali pun..

0 doakan Eyfa Zalifa:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei