Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Posted by: Eyfa Zalifa
 


Syarat-syarat :

1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols. (Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.
3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.
4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

nak tgok hadiah,sila ke blog dengan click banner.

tag:




Tarikh Tutup Penyertaan :
16 Jan 2012

mana tahu korg lucky ke..



1 doakan Eyfa Zalifa:

cik Nemo on 6/1/12 5:05 PM said...

Hello dear! thanks sbb join tauu! good luck!

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei