Lovestory313 1st Giveaway

Posted by: Eyfa Zalifa 5 doakan Eyfa Zalifa
 




syarat-syarat penyertaan :
1. buat 1 entri mengenai Giveaway ni. bertajuk Lovestory313 1st Giveaway
2. letak banner Giveaway di atas dalam entri anda, dan linkkan ke entri ni.
3. Follow blog syieda . dan kalau rajin LIKE fanpage syieda. 
4. tag kawan-kawan yang laen.
5. akhir sekali. letakkan link entri anda di ruangan komen Giveaway ni. link yang betul : http://lovestory313.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html. BUKANhttp://lovestory313.blogspot.com/

pemenang ditentukan melalui :
 cabutan manual


hadiah-hadiah menanti pemenang bertuah :
cabutan pertama : RM60.00
cabutan kedua : RM30.00
cabutan ketiga : RM10.00
(anda punyai dua pilihan sama ada untuk bank in ke dalam Maybank/CIMB anda ATAU top up untuk semue jenis talian)

saguhati : akan diupdate.. 


dateline :
1 April 2012



semua yang baca sekarang

MEGA GIVEAWAY BY INA , AISYAH AND BELLA

Posted by: Eyfa Zalifa 2 doakan Eyfa Zalifa
 

Okeyh,join Giveaway lagi..sajer-sajer je..Mana lah tahu ada nasib nak menang kan?huhu...





GA mula pada : 3.2.2012-4.3.12

Lyfaces-shawl Giveaway

Posted by: Eyfa Zalifa 1 doakan Eyfa Zalifa
 
Okey,sambil online blog,terjumpa satu title "Giveaway"..ingat dh tak nak join dah giveaway apa-apa lagi.Sedih+geram masih berbaki lah katakan..Tapi kali nie,giveaway yang aku nak join nie unik tau.Biasa orang join Giveaway yang dianjurkan oleh blog.tapi kalau yang nie,peserta kena ada blog dan penganjurnya favebook-er:)Nak tahu lebih lanjut,sila klik banner di bawah:




Hadiahnya?Voucer RM100:)TIDAK BOLEH DITUKAR DENGAN WANG RINGGIT ATAU BARANG LAIN. 


Alahh..tahulah korang dah terlopong :)hahaha!

 penyertaan SAH sehingga 12.02.20112 jam 00.00 malam.Lama lagi kan?


Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei