Stress sampai aku pengsan...?

Posted by: Eyfa Zalifa
 
Well,ya i know that.You miss me.Ok fullstop.Haha.
Dah lama tak blogging kan.Actually rasanya dah bertahun-tahun.Blog nie pun dah bersawang.Meh kemas-kemas jap.Hehe.Sebenarnya,i really miss my blogging world..Rindu sesangat.Tapi sebenarnya,ada perkara yang lebih penting.Dan rasanya korang dah tahu.Im a student.And baru je berhempas-pulas menjawab exams.Memang stress.So time stress tu apa lagi?Of coz lah cari coklat.Huhu.
Actually,memang stress sangat-sangat.Orang lain sibuk nak enjoy holidays,aku kat sini plak tengah rasa takut+seram+stress sebab ada exam papers yang tak dapat lagi.Kiranya banyak lagi lah!

Hurm,im not making you bored,and i know that.:')

Apapun,time tengah tulis entry nie pun dah mula rasa lain macam dah.Entah camner result.OMG!

Dahlah..tak sanggup nak taip lagi.Kaki and tangan dah seram sejuk dah.Nak taip pun urat,sendi-sendi dah kejang dah..Haish..Entahlahhhh..Memang tak tahu nak cakap apa..

Apapun,now.Let stop this topic.Malas and dah seram dah.Rasanya muka pun dah pucat sekarang nie.Huhuhu.
Nak tulis lagi,but cuma...paham-paham jelah ye.So,lets meet some other time.Dan before that,bagi mereka yang sudi singgah ke blog untuk membaca entry nie atau godek papew jelah kan,thanks ye.Soo sorry sebab buat masa nie tak dapat nak balas kunjungan.InsyaAllah..Biar reda dulu perasaan aku.Huhu..Ok then..Till then,

Assalamualaikum...see u again si kacak dan si cantik:)And tak lupa juga lah kan..Tajuk entry tu,sebenarnya,takdelah pengsan pun.But don't worry.Tak lama lagi lepas bukak skolah confirm2 pengsan..Jatuh gedebuk kat lantai.Eh,but i tak gemuk.Ok, jatuh macam daun yang jatuh :)

Kalau suka,silakanlah click link di bawah nie ye....Thanks sayang...

#Imisshim

5 doakan Eyfa Zalifa:

aimie amalina on 18/3/12 10:31 PM said...

alooooo
tamo stresss2 taw
kalo stresss makan cekelat taw :)

b@by ph@t on 6/4/12 3:27 PM said...

eyfa student uitm ke? cmne paper? ok x? biase la tu time exam stress kan..tapi bila da habis tu rasa lega giler kan..lebih2 lagy bila dpt result ok .. let's hope for the best =)

Nor Nadiah on 18/4/12 12:07 PM said...

xmau stress2 tau..:)

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html

Mialia on 26/4/12 7:34 PM said...

sitting for pmr is very stressing right ? -,- especially when u have forgotten the lessons.. haha

Balqis Azhar on 7/6/12 11:44 PM said...

jangan stress sgt !

Belajar lillahi ta'ala <3

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA KOMEN YA :)Really appreciate it..

Footprint sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

WHATEVER I THINK Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei